4 thoughts on “Hämeen keskiaikamarkkina 23.8.2009”

  1. Terveiset Lakeuksilta,

    Upea kuva tuo ylin lähikuva Olavi Tammiolasta ja Pikku Jaakosta, Faravidin Susien taistelijoista (Olavi- jättiläinen, Jaakko- pikkumies:-)
    Näkee että kamera ei ole ihan uusi tuttavuus, muutkin kuvat näyttäviä.
    Meillä esiintyjillä tuo kuvaaminen jää aina vähemmälle- saisimmepa sinut ottamaan kuvia ensi kesänäkin- uudet kotisivumme kaipaavat laadukkaita promokuvia ryhmästämme.

    Tv Tuure Eerikinpoika- Susien airut (äänekäs pohjalainen)

  2. No mutta, kiitos ja kumarrus vaan. Sattuneesta syystä (!) tulee enemmän kuvattua noita moottorilla jyriseviä vekottimia, mutta kun kohdalle osuu jotakin mielenkiintoista niin kamera nousee aika automaattisesti silmän korkeudelle. Olen siis ihan amatöörikuvaaja (leipätyö on graafinen suunnittelija, joten kuvien kanssa puuhastelen toki sorvinkin ääressä). Minun puolestani voitte napsia nuo “omat” kuvanne tuosta ja kuvaajan mainitsemalla käyttää promotarkoituksiin. Sähköpostia lähettämällä voin toimittaa korkearesoluutiotiedostot, jos niitä tarvitsette ja tutkaista, osuiko kortille muita “teikäläisiä”. Luultavasti osui. Sähköpostiosoite löytyy tuolta “Olen…” sivun kautta. Rintaani röyhistän ja mainitsen, että Rohanilaisten sivuilta löytyy mun ottamia kuvia. Kaikkea hyvää harrastusta pitää tukea mahdollisuuksien mukaan, voittoa tekevät yritykset ja tilauskeikat on asia erikseen. Kiva tietää, muuten, keitä kuvissa on.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s